pátek 31. května 2013

Slavnostní otevření pobočky Královéhradecké lékárny

Slavnostní otevření pobočky Královéhradecké lékárnyDne 13. června 2013 ve 13:30 hod. proběhne na Nové poliklinice ve Dvoře Králové nad Labem slavnostní otevření pobočky Královéhradecké lékárny . Akce proběhne za účasti hejtmana Královéhradeckého kraje, Bc. Lubomíra France.

V budově nemocniční polikliniky v centru města Městská nemocnice a.s. provozuje vlastní interní, chirurgickou a urologickou ambulanci, pracoviště rehabilitace, rentgenu a odběrové místnosti. Nová lékárna patří do sítě společnosti Královéhradecká lékárna a.s., kterou většinové vlastní Královéhradecký kraj. Kromě sítě vlastních lékáren dodává společnost léčiva všem lůžkovým oddělením nemocnic Zdravotnického holdingu Královéhradeckého kraje (ZHKHK). Společnost Královéhradecká lékárna a.s. (www.khl.cz) vznikla na začátku roku 2008 jako akciová společnost řízená ZHKHK. Dnes její lékárny slouží lidem v nemocnicích v Náchodě, Trutnově, Rychnově nad Kněžnou, Broumově a na poliklinice v Náchodě.
PharmDr. Jana Třešňáková, krajská radní zodpovědná za oblast zdravotnictví, uvedla: "Chtěli jsme přijít se systémem, který by lidem nabídl možnost, jak ušetřit. Klienti dostávají Kartu zdraví zdarma. Ukazuje se, že věrnostní karta lidi oslovila a hojně ji využívají". Věrnostní karta umožní klientům lékárny sbírat bonusové body, za které si budou moci vybírat dárky, případně je použít na další slevu na léky.
Jak se vyjádřil ředitel ZHKHK, Ing. Miroslav Vávra, CSc., Královéhradecká lékárna přináší komfort pro pacienty, kteří si mohou vyzvednout léky přímo na místě. Nemusejí tak obíhat jednotlivé lékárny a shánět potřebný lék. Mají garanci, že je lék s nejnižším doplatkem a ještě ho seženou na místě.

Žádné komentáře:

Okomentovat