čtvrtek 21. března 2013

Prodejna Style ve Dvoře Králové nad Labem

Včera jsem u Vietnamců v prodejně Style za čerpací stanicí OMV byl pro vyřízení reklamace nástěnných hodin. Ty jsem reklamoval před měsícem, protože se zpožďovaly o cca 10 minut za den.
Prodavač mi přinesl hodiny a tvářil se, že je všechno v pořádku. Tak mu říkám, že chci reklamační protokol, abych měl něco v ruce o tom, že proběhla první reklamace (popravdě jsem byl přesvědčený, že ty hodiny se budou zpoždovat i po reklamaci). Neměl bych v ruce vůbec nic a už bych ty hodiny nemohl případně reklamovat. Nejdřív dělal, jako že nechápe, ale pak říkal, že nemůže napsat protokol a vrátí peníze. Super. Nic jiného jsem ani po zkušenosti s tím šuntem nechtěl. Akorát jsem na to býval nemusel čekat jeden měsíc.
A dneska jsme tam byli s Katkou znovu a koukali po povlečení na polštářky. Byli jsme v té zadní části, kde mají bytový textil a dekorace. Najednou tam zhaslo světlo. A pak k nám přišla nějaká paní s tím, že je ze stavebního úřadu a že nás bohužel musí požádat o to, abychom opustili tento zadní prostor, protože není kolaudován jako prodejna ale jen jako skladiště :-)
No mají tam ale kluci vietnamský veselo!

Žádné komentáře:

Okomentovat